7 ianuarie 2017

Un an nou fericit!

Sau cum să îți vezi poza în fiecare zi a anului ăstuia, următorului și viitorului, și a anilor urmașilor urmașilor în vecii vecilor.

S-a întâmplat ca într-un anumit moment binecuvântat când s-au aliniat toate planetele bune și nebune, eu să scap în noiembrie 2016 la Black Friday ca vaca la lucernă. Pentru că nu am știut, dar știm acum, că Black Friday e ohmmm... o sirenă care te poate duce la pierzanie în mai multe feluri - toate foarte plăcute! Unul e să cumperi de toți banii, altul e să cumperi numai lucruri de care nu ai nevoie, un altul ar fi să cumperi lucruri de care ai nevoie, dar sunt de-a dreptul extravagante, ca să nu spun altfel.

Eu am cumpărat multe lucruri de care aveam nevoie, cum ar fi o oală sub presiune în care să fierb „găinile de țară” care apar în viața mea și nu vor să fiarbă, o fustă - mult prea mică, dar pe care o păstrez ca să am motiv de hai-să-ne-mai-oprim-din-mâncat-dragă, DD și-a luat un termometru digital - cea mai tare invenție care ne ajută să constatăm științific câte grade are ciorba cu care ne ardem! și multe altele, până ajungem în Seara de Black Friday când Banca mă lovește cu BankFriday și:
Eram obosită, toată ziua stătusem să văd % % % pe toate site-urile, primul meu Black Friday la cald, oricine care a trecut printr-o astfel de experiență știe despre ce vorbesc, eram epuizată, realmente stoarsă de orice rațiune... când citesc: card personalizat gratiiis! încarcă-ți poza și noi îți facem card gratiiis! număr limitaaat!

Păi am mai stat eu să cuget că prin poză se înțelege orice poză, cu căței, cu pisicuțe, cu floricele, nu neapărat poză cu mine? Nu, n-am mai stat. M-am apucat și am căutat poza unde-i poza, am încărcat-o în doi timpi și trei mișcări și zbang! în mai puțin de cinci minute aveam cardul aprobat trimis pentru printare, numai bun pentru următoarele cumpărături.

Abia când febra entuziasmului a scăzut considerabil și am apucat să povestesc în jurul meu auzindu-mă cu voce tare debitând pe un ton din ce în ce mai îngrijorat, mi-am dat seama că o să am un card de neam prost, pe care nu o să-l văd doar eu, ci întreaga planetă.
Consolarea și soluția a venit la puțin timp după ce l-am primit.
Mă duc la EMag să ridic un colet pe care îl comandasem, fiindcă da, EMag a devenit prietenul meu cel mai bun în luna decembrie. La casă, o doamnă simpatică îmi ia cardul și începe să zâmbească. Eu mă fac stacojie și încep să recit poezia cu banca oferta poza rușinea.

- Ah, dar e foarte drăguță!
- Mulțumesc, sunteți amabilă.
- Mi-am făcut și eu o dată cardul așa, tot la ofertă, cu poza de la nuntă!
- ...!
- Dar după o vreme l-am declarat pierdut!
- Excelentă idee! Era prea de prost gust, așa-i?
- Ah nu, dar am divorțat!...

12 comentarii:

  1. E simpatica ideea, dar, recunosc ca io nu mi-as face :D In alta ordine e idei: ce ț-ai luat de la emag?

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci de la EMag am luat cadouri de Crăciun: cărți, niște pachete de cosmeticale din alea în cutii frumoase, am luat niște vase de bucătărie pentru o vizită de casă nouă, o ojă... :D
    Tot de pe online am mai luat de la H&M niște lucruri care nu prea s-o potrivit mărimile deloc... și de-acuma o să mă duc în magazine cred.
    Iar acu-acu tocmai am comandat ceva de pe Bonprix, nește desuuri și un tricou, îs curioasă cum o să fie!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani, Suzi!

    N-am știut că poți avea card cu ce vrei tu. Am stat un pic să mă gîndesc cu ce-aș vrea eu și - evident - cu Mașa și ursul! Mă-ntreb dacă-mi pot convinge banca să-mi dea unul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred că se poate să îți faci card personalizat la orice bancă! Nu-mi închipui că îs băncile românești mai cu moț. Tre să te uiți pe site-ul băncii la ce servicii au și s-ar putea să găsești, doar că mai mult ca sigur costă ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ...

    Romania e tara din Europa in care imprimeul de pe card are cea mai mare importanta pt consumatori, mai mare si decat comisioanele platite.

    eMag e naspa :-p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani! :)
      De unde știi tu că are cea mai mare importanță imprimeul? Și cu comisioanele nu știu ce să spun, eu zic că lumea se uită la comisioane, dar într-adevăr, nu așa mult cum ar trebui.
      De ce e nașpa emag?!

      Ștergere
  6. DoamnaSiuz,
    No uåriz, sinteti ravisantå:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Un mare adevăr la început de an! :D
      La mulți ani!

      Ștergere
  7. :)) Foarte tare !! Hai cu postari noi .

    RăspundețiȘtergere
  8. BetMGM Sportsbook came to Tennessee in November 우리카지노 2020 after receiving the approval of the Tennessee Education Lottery

    RăspundețiȘtergere
  9. Great website you have here but I was wondering if you knew of any discussion boards that cover the same topics discussed in this article?
    I’d really like to be a part of group where I can get suggestions from other
    experienced individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know.
    Many thanks! 스포츠토토

    RăspundețiȘtergere